Château Wines Direct skifter snart navn til 73 Strandgade Vinbar & Butik!
Vi vil også opdatere vores webshop, så den afspejler vores nye navn.
Du kan følge med på www.73strandgade.dk og på vores Facebook side.

Vi sender til Danmark og Sverige

THE SPIRIT OF BERLIN

AAGIN

Hvad sker der, når en internationalt anerkendt gin-ekspert og en passioneret vinmager mødes?

Jagten på oplevelsen af ​​perfekt nydelse bliver en hjertesag, og efter intensive diskussioner, smagninger og mange dages destillering, skabes en gin der kombinerer alt hvad der er vigtigt for dem begge.

AAGIN blev født ud fra visionen om at inspirere både sanserne og sindet, og er den destillerede forening af passion, erfaring og tradition.

CALL ME eidzin

Gin Med en Historie

Ifølge historien, oplevede en vinmager ved navn Alfons Albrecht, en katastrofe i 1909, da dårligt vejr ødelagde hans vinstokke. Han stod uden vin og til sidst, måtte han sælge sin vingård på grund af høj gæld.
På en rejse til England, fik Albrecht sin første smag af London Dry Gin – en rund og tør enebærdrik. Mens han gik gennem en duftende rosenhave, fik han ideen til at tilføje essensen af ​​roser til opskriften.

Aroser Allee og Hyldest til Berlin Belle Epoque

AAGIN grundlægger og vinmager Markus Haas (Weingut Johanninger) opdagede bygningen til den tidligere luksuspapirfabrik Albrecht und Meister på Aroser Allee. Det er her at visionen om AAGIN-destilleriet blev født, og stedet der nu er kernen for fremstilling af denne håndlavede gin. Markus og Dr. Klaus Hagmann, en international ginekspert og mesterdestilleri, samarbejdede om at udvikle hvad der skulle blive en gin-sammensætning af høj kvalitet – en der afspejler stedet for dens grundlæggelse, dens historie og de associationer der er relateret til den som en hyldest til Berlins storslåede Belle Époque i sin indre og ydre æstetik – AAGIN.
Forførende frugtig og kompleks bouquet af nøje udvalgte botaniske ingredienser, såsom duften af ​​storslåede rosenhaver, krydrede noter af koriander og kardemomme, friske citrusfrugter og rent berlinsk drikkevand.

AAGIN Dry Gin

THE SPIRIT OF BERLIN

AAGIN Dry Gin er kendetegnet ved sin intense frugtige bouquet med en tydelig note af enebær. Håndlavet, delikat frugtagtig Berlin-gin, raffineret med udvalgte botaniske ingredienser for at skabe en unik og aromatisk oplevelse. Født ud fra en vision om at inspirere både sanserne og sindet, AAGIN Dry Gin er en perfekt destilleret forening af passion, erfaring og tradition.

Også fra AAGIN

AAGIN Botanicals

Ren Smag - AAGIN Botnicals

AAGIN blander deres botaniske ingredienser rent og i store mængder i deres destillation med Wittenberg fint hvededestillat. Dine sanser vil tage dig med på en rejse. Ren nydelse!

Enebær | Sød Angelik | Fennikelfrø | Grapefrugt | Ingefær | Kardemomme | Koriander | Lavendel | Rosenblade | Røde Peberkorn | Solbær | Kanel

Cocktails & Mixologi

Delikat frugtagtig AAGIN er ikke kun beregnet til at nydes ren. Den er også perfekt til at blande cocktails eller til mad.

Med de nøje udvalgte botaniske ingredienser, kan klassiske cocktails omfortolkes, og nye spændende kreationer kan udtænkes.

Skab din yndlings gincocktail, eller find mere inspiration her.

AAGINandVERMOUT
AAGIN and Tonic
AAGIN & Tonic
AA Martini Classic
AA Martini Classic
AAGIN French 75
AA French 75
AAGIN Soda
AAGIN Soda

AAGIN - The Spirit of Berlin

Shipping

We offer flat-rate shipping costs so you can order as much wine as you want without having to pay extra!

Shipping within Denmark is DKK 100 and normally arrives within 1-4 business days.

Shipping to Sweden is SEK 200 and normally takes 4-7 business days.

You can also choose to pick up your order from our warehouse in Fredensborg, DK.

Read more about our shipping process here.

Fragt

Vi tilbyder faste forsendelsesomkostninger, så du kan bestille så meget vin som du vil uden at skulle betale ekstra!

Forsendelse inden for Danmark er DKK 100, og ankommer normalt inden for 1-4 arbejdsdage.

Forsendelse til Sverige er SEK 200, og tager normalt 4-7 arbejdsdage.

Du kan også vælge at hente din ordre fra vores lager i Fredensborg, DK.

Læs mere om fragt her.

Pga. COVID-19 situationen i Danmark, kan Château Wines Direct sandsynligvis ikke længere love samme leveringstider som før. Men derfor kan du stadig trygt bestille alle dine yndlingsvine!

Château Wines Direct følger situationen tæt, og vi gør alt, hvad vi kan for at få jeres forsendelser frem hurtigst muligt. Vi bruger håndsprit og handsker på vores lager når vi gør jeres pakker klar.

Det vil stadig være muligt at bestille med afhentning fra vores lager, men kun efter aftale – så husk at skrive til os for at aftale tid: vin@chateauwinesdirect.dk.

Vi håber på forståelse i disse ekstraordinære tider. Pas på jer – og hinanden.
Skål!

Du ser så ung ud!

er du over 16?

Dette websted indeholder oplysninger om alkoholholdige drikkevarer. For at købe og besøge dette websted skal du være 16 år eller ældre.

Tilmeld dig vores VIP klub

Få vores VIP klub nyhedsbrev

Ingen spam – kun eksklusive events, inspiration og engang i mellem et godt tilbud.