Château Wines Direct skifter snart navn til 73 Strandgade Vinbar & Butik!
Vi vil også opdatere vores webshop, så den afspejler vores nye navn.
Du kan følge med på www.73strandgade.dk og på vores Facebook side.

Vi sender til Danmark og Sverige

Historie og Vinlavning

Château de Palayson

Château de Palayson er en prisvindende vingård, med stor historisk betydning. Placeret i Roquebrune sur Argens, beliggende ved Roche de Roquebrune (de røde klipper ved Roquebrune), vest for Nice og mellem byerne Cannes og St Tropez.

Chateau-de-palayson
chateau de palayson
Chateau-de-Palayson vineyard
Chateau-de-Palayson vineyard
award-winning red wines

Bygget på fundamentet af et Romersk gravtempel

Vingården blev købt i 1999 og blev på dette tidspunkt gennemrenoveret. Under denne proces blev bl.a. ruinerne fra den gamle mur til den romerske Villa Palaio udgravet. Villa Palaio er dateret tilbage til ca. 200 f.kr. og er fundamentet til et romersk mausoleum fra begyndelsen af det første århundrede. Ud over dette mausoleum er der også et dobbelt kapel fra det 11. århundrede, samt den smukke vingård med vinhulerne, som er konverteret fra da vingården var et munkekloster. Smukke haver pryder jorden omkring Château de Palayson, samt den nyrenoverede Villa Palaio, som udlejes. Vores vinhuler er udstyret med den nyeste teknologi. Château de Palayson har fået international anerkendelse og priser for vores vine. Vingården er inkluderet i Le Guide Hachette. Vores mål er at producere den højeste kvalitetsvin, baseret på traditionelle metoder, hvor man respekterer de elementer man omgives af. Vores druer dyrkes økologisk.

Our goal is to produce the highest quality wines based on traditional methods and respecting the natural elements of the its vineyards.

Over the years, Château de Palayson wines have won several medals and honoring awards.

Vinsmagning, Bryllupper, Koncerter og Andre Events

Château de Palayson er åbent næsten hele året rundt. Med dens idylliske beliggenhed er den perfekt til mange arrangementer. Et bryllup i kapellet fra det 11. århundrede eller en personlig koncert , vil med den helt unikke stemning og akustik, være en oplevelse, som aldrig glemmes. Château de Palayson tilbyder omfattende vinture med 4 retters gourmet frokost til grupper fra 25 op til 40 personer. Vinturen inkluderer også en fortælling om de romerske ruiner, som dateres tilbage til 200 f.kr. og en gennemgang af vinlavnings-processen samt vinsmagning. Personlige arrangementer kan bestilles.

Villaen Tilhørende Château de Palayson

Beliggende mellem vinstokkene er denne nyrenoverede villa, Villa Palaio, nu klar til udlejning. Villaen er ren luksus og har plads til 8. Til villaen hører en udendørs swimmingpool, med udsigt over vinmarkerne. Stor privat terrasse med udsigt til solnedgangen samt “Rocher de Roquebrune” ( de røde klipper ). Villaen er møbleret med fransk og skandinavisk design og har behagelige amerikanske senge i alle værelser. Villaens have har oliven og citron træer, samt et duftende lavendelbed og en smuk rosenhave. Morgenkaffen kan nydes i ro og fred med udsigt til arbejdet i vinmarkerne. Château de Palayson er i gåafstand til den lille by Roquebrune, 30 minutter i bil til Cannes og 20 minutter i bil til St Maxime, hvor der er strand, havn med promenade og færger. 10 minutter i bil, og så er man ved Middelhavet og strande i St Agulf.

Kom & Besøg Os

Shipping

We offer flat-rate shipping costs so you can order as much wine as you want without having to pay extra!

Shipping within Denmark is DKK 100 and normally arrives within 1-4 business days.

Shipping to Sweden is SEK 200 and normally takes 4-7 business days.

You can also choose to pick up your order from our warehouse in Fredensborg, DK.

Read more about our shipping process here.

Fragt

Vi tilbyder faste forsendelsesomkostninger, så du kan bestille så meget vin som du vil uden at skulle betale ekstra!

Forsendelse inden for Danmark er DKK 100, og ankommer normalt inden for 1-4 arbejdsdage.

Forsendelse til Sverige er SEK 200, og tager normalt 4-7 arbejdsdage.

Du kan også vælge at hente din ordre fra vores lager i Fredensborg, DK.

Læs mere om fragt her.

Pga. COVID-19 situationen i Danmark, kan Château Wines Direct sandsynligvis ikke længere love samme leveringstider som før. Men derfor kan du stadig trygt bestille alle dine yndlingsvine!

Château Wines Direct følger situationen tæt, og vi gør alt, hvad vi kan for at få jeres forsendelser frem hurtigst muligt. Vi bruger håndsprit og handsker på vores lager når vi gør jeres pakker klar.

Det vil stadig være muligt at bestille med afhentning fra vores lager, men kun efter aftale – så husk at skrive til os for at aftale tid: vin@chateauwinesdirect.dk.

Vi håber på forståelse i disse ekstraordinære tider. Pas på jer – og hinanden.
Skål!

Du ser så ung ud!

er du over 16?

Dette websted indeholder oplysninger om alkoholholdige drikkevarer. For at købe og besøge dette websted skal du være 16 år eller ældre.

Tilmeld dig vores VIP klub

Få vores VIP klub nyhedsbrev

Ingen spam – kun eksklusive events, inspiration og engang i mellem et godt tilbud.