Château Wines Direct skifter snart navn til 73 Strandgade Vinbar & Butik!
Vi vil også opdatere vores webshop, så den afspejler vores nye navn.
Du kan følge med på www.73strandgade.dk og på vores Facebook side.

Vi sender til Danmark og Sverige

VINE MED SJÆL

CLOS JANGLI®

Efter at have rejst verden rundt for at udvikle landbrugsprojekter, besluttede Stéphane Singery, en landbrugsingeniør med en passion for vinstokke og biodiversitet, at starte vindyrkning i Storhertugdømmet Luxembourg. I 2014 købte Stéphane, sammen med sin kone Sophie, 2 ha af en vinbonde, og gik straks i gang med omlægningen til økologisk. Andre parceller ville følge: nogle få hektar gamle vinstokke fra Auxerrois, Pinot Gris, lidt Pinot Noir og Riesling. Til at begynde med blev vingården drevet af hans kone Sophie, mens Stéphane brugte al sin fritid på den, og forkælede vinstokkene til at producere druer, der giver dig mulighed for at nyde en fremragende crémant og autentiske vine.

I januar 2018 overtog Stéphane ledelsen af vingården, som nu fylder 100 % af hans tid.

Luxembourg Moselle

CLOS JANGLI® vinmarkerne er placeret i Luxembourg Mosel, et område rigt på biodiversitet, ikke langt fra Remich, på stedet kaldet Scheierberg. Ideelt vendt mod syd-sydvest, nyder vingården godt af en ler-kalkstensjord og en unik undergrund indeholdende gips, som giver fremtidens vine en sjælden karakter og en god portion mineralitet. Men det er ikke alt – den økologiske tilgang komplimenteret med respekten for biodiversiteten (brug af mariehøns og andre insekter mod myg, brug af havre som middel mod visse sygdomme osv.), det manuelle arbejde – alt dette bidrager til den optimale udvikling af druerne. For ikke at nævne det særlige forhold Stéphane har til sine vinstokke: “Jeg kærtegner planterne og taler med dem.” Resultatet er druer af en overlegen kvalitet, som stadig overrasker hans vinbonde-venner.

Siden 1991 har “Crémant de Luxembourg” været Luxembourgs svar på fransk champagne, der hurtigt er blevet til en favorit. Luxembourg er det eneste land uden for Frankrig, der har tilladelse til at producere mousserende vine ved navn Crémant.

Clos Jangli® Cruvée Hermitage Brut

Denne kvalitets Crémant er af højeste kaliber fra Clos Jangli. Lysegul stråfarve, Cuvée Hermitage Brut er frisk og frugtig med en forfriskende og behagelig syre, der er perfekt afbalanceret. Næsen byder på aromaer af brioche med en let ristet undertone, hvid fersken, gult æble, ristede mandler og smørkaramel. Super fin perlage med en dejlig dvælende finish, der sagtens kan holde sig op mod enhver Champagne!

Cuvée Hermitage Brut komplimenterer en bred vifte af mad, fra forretter til desserter, og er vidunderlig som aperitif eller bare for at nyde.

Vine fra Clos Jangli®

Navnet CLOS JANGLI®

Oprindelsen til navnet CLOS JANGLI® kommer fra, at vingården krydses af en cykel- og fodgængersti, bygget på den gamle Jangeli-jernbanelinje, som forbinder kurbyen Mondorf les Bains med Remich, udgangspunktet for udflugter på floden Mosel.

Exceptionelle vine på prestigefyldte flasker

CLOS JANGLI® kendes for deres “exceptionelle vine på prestigefyldte flasker.” CLOS JANGLI® vine lagres for det meste på egetræsfade. Druerne er håndplukket, hvilket sikrer en kraftig udvælgelse i vingården. Alle vinmarker fermenteres individuelt, hvilket gør dem i stand til at fange og bevare den unikke karakter af de enkelte vinmarker.

Bobler i sit DNA

Stéphane stammer oprindeligt fra Champagne Ardennerne og har bobler i sit DNA. Han satte derfor i gang med at skabe en crémant de Luxembourg i topkvalitet, der opfylder kravene i appellationen: udelukkende luxembourgsk oprindelse af druerne, manuel høst, lave eller korte vinstokke hvor druerne giver en ideel surhed til crémanten, og anden gæring på flaske i mindst 9 måneder. Til modningen skubber han kravet yderligere og lader sin crémant hvile i 18 til 36 måneder på lees. Resultatet: større aromatisk kompleksitet, der understreger boblernes ekstreme finesse. Dette langsigtede arbejde er blevet belønnet med en sølvmedalje ved Champagne and Sparkling Wine World Championships 2019 i England.

Besøg Clos Jangli®

Shipping

We offer flat-rate shipping costs so you can order as much wine as you want without having to pay extra!

Shipping within Denmark is DKK 100 and normally arrives within 1-4 business days.

Shipping to Sweden is SEK 200 and normally takes 4-7 business days.

You can also choose to pick up your order from our warehouse in Fredensborg, DK.

Read more about our shipping process here.

Fragt

Vi tilbyder faste forsendelsesomkostninger, så du kan bestille så meget vin som du vil uden at skulle betale ekstra!

Forsendelse inden for Danmark er DKK 100, og ankommer normalt inden for 1-4 arbejdsdage.

Forsendelse til Sverige er SEK 200, og tager normalt 4-7 arbejdsdage.

Du kan også vælge at hente din ordre fra vores lager i Fredensborg, DK.

Læs mere om fragt her.

Pga. COVID-19 situationen i Danmark, kan Château Wines Direct sandsynligvis ikke længere love samme leveringstider som før. Men derfor kan du stadig trygt bestille alle dine yndlingsvine!

Château Wines Direct følger situationen tæt, og vi gør alt, hvad vi kan for at få jeres forsendelser frem hurtigst muligt. Vi bruger håndsprit og handsker på vores lager når vi gør jeres pakker klar.

Det vil stadig være muligt at bestille med afhentning fra vores lager, men kun efter aftale – så husk at skrive til os for at aftale tid: vin@chateauwinesdirect.dk.

Vi håber på forståelse i disse ekstraordinære tider. Pas på jer – og hinanden.
Skål!

Du ser så ung ud!

er du over 16?

Dette websted indeholder oplysninger om alkoholholdige drikkevarer. For at købe og besøge dette websted skal du være 16 år eller ældre.

Tilmeld dig vores VIP klub

Få vores VIP klub nyhedsbrev

Ingen spam – kun eksklusive events, inspiration og engang i mellem et godt tilbud.