Château Wines Direct skifter snart navn til 73 Strandgade Vinbar & Butik!
Vi vil også opdatere vores webshop, så den afspejler vores nye navn.
Du kan følge med på www.73strandgade.dk og på vores Facebook side.

Vi sender til Danmark og Sverige

Økologisk vin fra

Domaine de la Senche

Domaine de la Senche er en lille familieejet boutique vingård, som ligger i hjertet af landsbyen La Livinière i den sydfranske region Languedoc. Domaine de la Senche fremstiller økologiske vine i høj kvalitet og i et begrænset antal.

Økologisk vin fra en lille kvalitetsproduktion

Domaine de la Senches mantra er, at “god vin starter i vinmarken”. De er stolte af deres varierede jorde, som er med til at skabe den fantastiske kompleksitet i deres vine. Domaine de la Senche fokuserer på økologisk vin og dyrkning med få indgreb, og de bruger kun metoder, der er tilladt efter de økologiske principper.
De bearbejder jorden regelmæssigt for at undgå ukrudtsmiddel, og de bruger økologisk gødning frem for kemikalier, så kvaliteten af druerne øges.
Druerne høstes i hånden når de har opnået den rette modenhed og sukkerindhold, derefter sorteres og udvælges druerne, før man går videre med processen. Den økologiske vin gærer både i temperaturstyrede ståltanke og egetræstønder.
På de 3,6 hektar vinmarker, som er omkring 20 år gamle, fremstiller Domaine de la Senche cirka 11.000 flasker økologisk vin om året. Vingårdens udsøgte rødvine er fremstillet af druesorterne Syrah, Grenache og Carignan.
Domaine de la Senche fremstiller også økologisk ekstra jomfru olivenolie af meget høj kvalitet fra deres 200 oliventræer.

Domaine de la Senche fokuserer på økologisk vin og dyrkning med få indgreb, og de bruger kun metoder, der er tilladt efter de økologiske principper.

Cuvée SOMI 2017 fra Domaine de la Senche

Mørk rubinfarve med lilla refleksioner. Næsen byder på elegante aromaer af moden, mørk, frugt (sveske, kirsebær) samt lakrids og krydderier. Noter af ​​mørk frugt, krydderi og lakrids på ganen giver en kompleks, fyldig vin med en silkeagtig struktur og velintegrerede modne tanniner. Finishen er varm, lang og elegant.

Medaljer:
Le Guide Hachette 2020 - 2 stars (meaning "remarkable" wine)

Vin fra Domaine de la Senche

En smuk og solrig region med en fascinerende historie

Domaine de la Senche ligger i bakkerne nord for hovedvejen, der går mellem Toulouse og Montpellier. På bakketoppen, blot 30 minutter væk, ligger den smukke middelalderby Carcassonne med sit berømte fort, La Cité.
Byen Narbonne, som ligger ved Canal de la Robine, og som var den første romerske bebyggelse i Frankrig, ligger 40 minutters kørsel fra vingården.
Landsbyen La Livinière har været kendt for sin vinproduktion siden romertiden, og faktisk betyder byens originale navn Lavineira “Stedet, der er beplantet med vin”.
De fleste af vinstokkene er plantet på et plateau af kalksten i 80-300 meters højde med jord af ler og silt, hvor man også finder skovvækst og garrigue, som er en en lav og duftende middelhavsvegetation. De sorte bjerge indkranser denne bakkede region og holder varme og sol inde, og sørger for køligere temperaturer aften og nat. Svingningerne i temperaturen er med til at forme druernes udsøgte kvalitet.
La Livinière er en del af appellation Minervois. På grund af det særlige terroir opnåede nogle af vinmarkerne i 1999 i La Livinière en særlig status med appellationen Cru La Livinière, som har strengere regler for udbytte, druesorter, modningsniveau og godkendelser fra et officielt smagspanel.
Rødvinen Cuvée SOMI fra Domaine de la Senche, som har vundet flere priser og er fremstillet af druer fra dette fantastiske terroir, har opnået Cru La Livinière status.

Events på Domaine de la Senche

Domaine de la Senche er ejet og drevet af en norsk familie, som har opnået det anerkendte WSET Diplom. De tilbyder vinsmagninger og guidede ture i vinmarkerne og i vinfremstillingen på gården.

Frokost i vinmarken eller i vinkælderen for private grupper kan arrangeres ved at kontakte vingården direkte

Besøg Domaine de la Senche

Shipping

We offer flat-rate shipping costs so you can order as much wine as you want without having to pay extra!

Shipping within Denmark is DKK 100 and normally arrives within 1-4 business days.

Shipping to Sweden is SEK 200 and normally takes 4-7 business days.

You can also choose to pick up your order from our warehouse in Fredensborg, DK.

Read more about our shipping process here.

Fragt

Vi tilbyder faste forsendelsesomkostninger, så du kan bestille så meget vin som du vil uden at skulle betale ekstra!

Forsendelse inden for Danmark er DKK 100, og ankommer normalt inden for 1-4 arbejdsdage.

Forsendelse til Sverige er SEK 200, og tager normalt 4-7 arbejdsdage.

Du kan også vælge at hente din ordre fra vores lager i Fredensborg, DK.

Læs mere om fragt her.

Pga. COVID-19 situationen i Danmark, kan Château Wines Direct sandsynligvis ikke længere love samme leveringstider som før. Men derfor kan du stadig trygt bestille alle dine yndlingsvine!

Château Wines Direct følger situationen tæt, og vi gør alt, hvad vi kan for at få jeres forsendelser frem hurtigst muligt. Vi bruger håndsprit og handsker på vores lager når vi gør jeres pakker klar.

Det vil stadig være muligt at bestille med afhentning fra vores lager, men kun efter aftale – så husk at skrive til os for at aftale tid: vin@chateauwinesdirect.dk.

Vi håber på forståelse i disse ekstraordinære tider. Pas på jer – og hinanden.
Skål!

Du ser så ung ud!

er du over 16?

Dette websted indeholder oplysninger om alkoholholdige drikkevarer. For at købe og besøge dette websted skal du være 16 år eller ældre.

Tilmeld dig vores VIP klub

Få vores VIP klub nyhedsbrev

Ingen spam – kun eksklusive events, inspiration og engang i mellem et godt tilbud.