Château Wines Direct skifter snart navn til 73 Strandgade Vinbar & Butik!
Vi vil også opdatere vores webshop, så den afspejler vores nye navn.
Du kan følge med på www.73strandgade.dk og på vores Facebook side.

Vi sender til Danmark og Sverige

Økologisk rosé fra

Domaine du Bourrian

Vinhuset Domaine du Bourrian ligger midt i det solbeskinnede Saint-Tropez og fremstiller økologiske vine fra Provence. Hos Chateau Wines Direct fører vi Domaine du Bourrians økologiske rosévin, der henfører dig til drømmene om skønne og luksuriøse sommerdage på den franske riviera.

Økologiske vine fra Provence uden brug af pesticider

Domaine du Bourrian er det ældste af ni vinhuse i kommunen Gassin ved halvøen Saint-Tropez i Frankrig. En glamourøs og verdensberømt egn, der er kendt for sine mange solskinstimer og milde havbriser, som også gør dette smukke område velegnet til vindyrkning.
Vinene fra Domaine du Bourrian har vundet talrige priser ved velrenommerede vinkonkurrencer i Frankrig, og vinhuset fremstiller kun økologiske vine. Der er især to processer, der er med til at gøre vinene fra Domaine du Bourrian til noget særligt: Vinmarkerne, hvor de økologiske druer gror, og vineriet, hvor vinen modner og hældes på flasker.
Druerne dyrkes uden brug af syntetiske midler, så vinmarkerne er blevet en del af et naturligt og selvforsynende økosystem, der ikke har brug for pesticider. De smagfulde vine fra Domaine du Bourrian indeholder færre sulfitter end ikke-økologiske vine, hvilket man som vinnyder uden tvivl både kan smage og vil sætte pris på!
Domaine du Bourrian værner med omhu om den traditionelle smag og aroma, der kendetegner vinene fra Provence, samtidig med at vinhuset er med til at forbedre den måde, man dyrker druerne i området.

Vinene fra Domaine du Bourrian har vundet talrige priser ved velrenommerede vinkonkurrencer i Frankrig, og vinhuset fremstiller kun økologiske vine.

Rosé Collection Privée 2019 fra Domaine du Bourrian

Smuk og lysende lyserød farve. Næsen er udtryksfuld og byder på slik med aromaer af hindbær, vilde jordbær og sprøde noter. Ganen er fuld og rund med en lang finish med behagelige noter af ribs.

Medaljer:
Médaille d'Argent 2020 - Concours des Vines Foire de Brignoles en Provence Verte

Vin fra Domaine du Bourrian

Vinproduktion i 150 år

På vej mod Saint-Tropez, falder øjnene på den lange række af høje sycamore-træer, der fører til vingården Domaine du Bourrian. De første referencer til Bourrian kan dateres til år 1055 og blev fundet i klosteret Saint-Victor de Marseille.
Vingårdens imponerende stenmure blev skabt for 150 år siden og har lige siden dannet rammen om de succesfulde, traditionelle vine fra Provence.
I 2015 begyndte de nye ejere på et treårigt projekt med at renovere ejendommen og produktionsfaciliteterne for at genskabe vineriets gamle traditioner. I løbet af processen har man bibeholdt de gamle bygningers unikke udtryk og udstyr, som en kontrast til den moderne teknologi og det avancerede udstyr, som man i dag bruger til at fremstille vin.
Hvert år producerer Domaine du Bourrian op til 250.000 flasker vin, som bliver opbevaret under de mest optimale forhold. Som en del af vingårdens renovering er de bygninger, der tidligere rummede de gamle træfade og tanke, blevet omdannet til stemningsfulde rum, hvor man kan afholde events og vinsmagninger. Besøgende kan desuden nyde vinene udendørs på de skønne terrasser under de gamle, skyggefulde sycamore-træer.

Vingårdens Côtes-de-Provence-vine

Vingården Domaine du Bourrian ligger for foden af bjergene ved Gassin på Saint-Tropez-halvøen. Her opvarmes jorden af solens varme stråler mens havbrisen giver fugt til druerne og er med til at skabe deres unikke smag og aroma. De 24 hektar af vinmarkerne er dedikeret til vine med appellationen Côtes-de-Provence og IGP.De dyrkes uden brug af pesticider og har økologisk certificering.

Økologisk rosé fra Provence

Druesorterne Grenache (Grenache Noir), Cinsaut, Syrah og Tibouren skaber vinhusets delikate og smagfulde økologiske rosévine efter de klassiske traditioner i Provence.
Høsten er en vigtig tid for enhver vinmager. Druerne får lov til at modne indtil de har opnået det rette mængde sukker, og som oftest er druerne klar til høst i begyndelsen af september. Tidligt om morgenen, før solen står op, bliver de kølige druer omhyggeligt plukket og transporteret ind i vineriet. Dernæst bliver druerne afkølet igen før de nænsomt bliver presset. Det er med til at højne kvaliteten af Domaine du Bourrians friske økologiske rosévin fra Provence.

Skab dine private events på Domaine du Bourrians vingård i Provence

Du kan leje Domaine du Bourrians vingård til private events, og personalet på vingården står gerne til rådighed for at hjælpe dig med at organisere møder, præsentationer eller andre former for private begivenheder.
Du kan også bestille en professionel fotograf, tøj og udstyr i Provence-stil, hvis du ønsker at skabe en særlig stemning og uforglemmelige øjeblikke i vingårdens smukke omgivelser.
Kontakt os direkte, hvis du ønsker mere information om mulighederne.

Besøg Domaine du Bourrian

Shipping

We offer flat-rate shipping costs so you can order as much wine as you want without having to pay extra!

Shipping within Denmark is DKK 100 and normally arrives within 1-4 business days.

Shipping to Sweden is SEK 200 and normally takes 4-7 business days.

You can also choose to pick up your order from our warehouse in Fredensborg, DK.

Read more about our shipping process here.

Fragt

Vi tilbyder faste forsendelsesomkostninger, så du kan bestille så meget vin som du vil uden at skulle betale ekstra!

Forsendelse inden for Danmark er DKK 100, og ankommer normalt inden for 1-4 arbejdsdage.

Forsendelse til Sverige er SEK 200, og tager normalt 4-7 arbejdsdage.

Du kan også vælge at hente din ordre fra vores lager i Fredensborg, DK.

Læs mere om fragt her.

Pga. COVID-19 situationen i Danmark, kan Château Wines Direct sandsynligvis ikke længere love samme leveringstider som før. Men derfor kan du stadig trygt bestille alle dine yndlingsvine!

Château Wines Direct følger situationen tæt, og vi gør alt, hvad vi kan for at få jeres forsendelser frem hurtigst muligt. Vi bruger håndsprit og handsker på vores lager når vi gør jeres pakker klar.

Det vil stadig være muligt at bestille med afhentning fra vores lager, men kun efter aftale – så husk at skrive til os for at aftale tid: vin@chateauwinesdirect.dk.

Vi håber på forståelse i disse ekstraordinære tider. Pas på jer – og hinanden.
Skål!

Du ser så ung ud!

er du over 16?

Dette websted indeholder oplysninger om alkoholholdige drikkevarer. For at købe og besøge dette websted skal du være 16 år eller ældre.

Tilmeld dig vores VIP klub

Få vores VIP klub nyhedsbrev

Ingen spam – kun eksklusive events, inspiration og engang i mellem et godt tilbud.