VI HOLDER LUKKET 17. MARTS – 2. APRIL.
Alle ordrer modtaget mellem 16. marts og 2. april vil derfor først blive afsendt den 3. april.

Vi sender til Danmark og Sverige

Spørg os / Ofte stillede spørgsmål:

FAQ

På denne side giver vi svar på nogle af de hyppigst stillede spørgsmål om Château Wines Direct og vores tjenester. Hvis du af en eller anden grund ikke finder de svar, du leder efter her, er du velkommen til at kontakte os direkte.

Skriv til os: wine@chateauwinesdirect.com
(vi gør altid vores bedste for at besvare e-mails inden for 24 timer)

Ring til os: +45 9199 5000
(mandag – fredag 10:00 – 15:00)

Château Wines Direct blev startet af en lille gruppe, prisbelønnede vingårde af høj kvalitet, der ønskede at gøre indkøb af deres vin let og overkommeligt for deres skandinaviske kunder i Danmark og Sverige. Château Wines Direct’s ambition er enkel: At være en sammenhængende og naturlig udvidelse af vores vingårde og give dig nem og overkommelig adgang til vores vin, uden at du behøver at betale mere, end du ville “aux caves” (direkte fra vingårdene).

Vi kan sælge vores vine til samme pris som vores vingårde “aux caves” (direkte på vores vingårde), fordi Château Wines Direct ikke er tænkt som en profitenhed. Vores vingårde understøtter de driftsomkostninger, der kræves for at Château Wines Direct kan fungere som deres distributionscenter i Fredensborg, DK, og derfor modtager vinmarkerne 100% af salget af deres respektive vine, hvilket sikrer, at de kan fortsætte med at fremstille de vine af høj kvalitet, som vi alle elsker!

Ja. I øjeblikket leverer vi kun vores vin til Danmark og Sverige. Som en ekstra service for vores svenske kunder tager Château Wines Direct sig af alle svenske alkoholafgifter, der er krævet i loven, så du ikke behøver gøre det!

Château Wines Direct accepterer følgende betalingsformer både online via vores hjemmeside og ved køb direkte fra vores lager:

  • Visa Dankort
  • Visa
  • Mastercard
  • Mobilepay
  • Maestro
  • Paypal

Vi vil selvfølgelig sikre os, at din vin ankommer til din dør i god stand, men lige så vigtigt er det, at vinen behandles med særlig omhu, når den forlader vores lager, og derfor samarbejder vi med PostNord.

Vin er tung, skrøbelig og kræver særlig behandling ved forsendelse. PostNord er i stand til at imødekomme alle vores krav, og for at gøre forsendelsen så overkommelig som mulig for dig, sender vi fra vores lager to gange om ugen (tirsdage og torsdage – alle ordrer skal være modtaget senest middag dagen før). Vi tilbyder faste forsendelsesomkostninger, så du kan bestille så meget vin du vil, uden at skulle betale ekstra!

Forsendelse inden for Danmark er DKK 100 kroner, og du kan vælge levering til dit hjem, kontor eller til et officielt PostNord afhentningssted. Bestillinger ankommer normalt inden for 1-5 arbejdsdage.

Forsendelse til Sverige er SEK 200 kroner, og PostNord leverer direkte til din hjemmeadresse mandag-fredag ​​mellem 20:00-22:00. PostNord vil kontakte dig via SMS eller telefon for at informere om levering. Ved levering skal du vise gyldig identifikation for at sikre, at du er mindst 20 år (for at overholde svensk lov). Bestillinger ankommer normalt inden for 4-7 arbejdsdage.

Ja! Afhentning på vores lager kan ske ved at skrive eller ringe til os for at aftale tid (vi er normalt meget imødekommende). Derudover kan bestillinger afhentes, når vi holder vores åbent hus vinsmagninger (se vores Events-side for kommende datoer / tidspunkter).

For vores svenske kunder, der bestiller onlone og vælger at afhente på vores lager,  inkluderer betaling dansk moms og dansk punktafgifter. Du skal selv sikre rapportering og betaling af eventuel lovpligtig svensk punktafgift.

Vores lageradresse er:
Danstrupvej 27 F
3480 Fredensborg, Denmark

Sørg for at aftale til inden du kommer på et besøg, da vi ikke altid er på adressen. Du kan skrive til os på wine@chateauwinesdirect.com eller ring til os på +45 9199 5000 i vores normale kontortid.

Vores kontor og lager ligger begge på den smukke ejendom Danstruplund i Fredensborg, DK. Der er masser af gratis parkeringspladser lige ved siden af ​​vores lager. Vi ligger kun 15-20 minutter i bil fra Helsingør havn og en kort 5-10 minutters køretur fra motorvej E47. Du kan få rutevejledning her.

Selvfølgelig! Vi opfordrer dig til at komme til en af ​​vores gratis åbent hus vinsmagningsevents, som vi normalt tilbyder den første fredag ​​i hver måned i afslappede omgivelser på vores lager. Se vores kalender over events here. Hvis du er interesseret i at arrangere en privat vinsmagning, kan vi arrangere prøvesmagninger for både små og store grupper af mennesker, afhængigt af dine behov. Send os en e-mail så kontakter vi dig, og hjælper med at planlægge den perfekte vinsmagning efter dine ønsker.

Shipping

We offer flat-rate shipping costs so you can order as much wine as you want without having to pay extra!

Shipping within Denmark is DKK 100 and normally arrives within 1-4 business days.

Shipping to Sweden is SEK 200 and normally takes 4-7 business days.

You can also choose to pick up your order from our warehouse in Fredensborg, DK.

Read more about our shipping process here.

Fragt

Vi tilbyder faste forsendelsesomkostninger, så du kan bestille så meget vin som du vil uden at skulle betale ekstra!

Forsendelse inden for Danmark er DKK 100, og ankommer normalt inden for 1-4 arbejdsdage.

Forsendelse til Sverige er SEK 200, og tager normalt 4-7 arbejdsdage.

Du kan også vælge at hente din ordre fra vores lager i Fredensborg, DK.

Læs mere om fragt her.

Pga. COVID-19 situationen i Danmark, kan Château Wines Direct sandsynligvis ikke længere love samme leveringstider som før. Men derfor kan du stadig trygt bestille alle dine yndlingsvine!

Château Wines Direct følger situationen tæt, og vi gør alt, hvad vi kan for at få jeres forsendelser frem hurtigst muligt. Vi bruger håndsprit og handsker på vores lager når vi gør jeres pakker klar.

Det vil stadig være muligt at bestille med afhentning fra vores lager, men kun efter aftale – så husk at skrive til os for at aftale tid: vin@chateauwinesdirect.dk.

Vi håber på forståelse i disse ekstraordinære tider. Pas på jer – og hinanden.
Skål!

Du ser så ung ud!

er du over 16?

Dette websted indeholder oplysninger om alkoholholdige drikkevarer. For at købe og besøge dette websted skal du være 16 år eller ældre.

Tilmeld dig vores VIP klub

Få vores VIP klub nyhedsbrev

Ingen spam – kun eksklusive events, inspiration og engang i mellem et godt tilbud.