Château Wines Direct skifter snart navn til 73 Strandgade Vinbar & Butik!
Vi vil også opdatere vores webshop, så den afspejler vores nye navn.
Du kan følge med på www.73strandgade.dk og på vores Facebook side.

Vi sender til Danmark og Sverige

HISTORIE OG VIN FRA

Fattoria di Montemaggio

Familieejet Fattoria di Montemaggio ligger i Radda in Chianti i hjertet af Toscanas Chianti Classico region i Italien. De producerer håndlavede, 100% økologiske vine, der omfatter Chianti Classico, Chianti Riserva, Chianti Gran Selezione, og deres Super Toscana vine Torre di Montemaggio og Quinta Essentia di Montemaggio. Navnet Montemaggio stammer fra “Monte Maggiore” (Stor Bjerg), der refererer til vinhusets forhøjede position.

Økologisk landbrug når det er bedst

Montemaggios mission er ganske enkel: at levere vine af høj kvalitet, der virkelig er forbundet med den jord, hvor de produceres. Montemaggio koncentrerer sig om produktion af små partier for at kunne pleje hver vinstok og hver flaske vin, de producerer. Deres vine er certificerede økologiske og 100% håndlavede.

Fattoria di Montemaggios mission er resultatet af lidenskaben, kærligheden og dedikationen fra alle de mennesker der arbejder på vingården hver dag, og er resultatet af en drøm, der går i opfyldelse for to kvinder: Valeria Zavadnikova, den unge, lidenskabelige ejer af Fattoria de Montemaggio, og Ilaria Anichini, agronom og direktør for vingården siden 2005.

Montemaggios vine er 100% håndlavede, og de bevarer al kvaliteten af de elementer, der er specielle og unikke for den terroir, hvor de er blevet dyrket.

Chianti Classico Riserva di Montemaggio 2014

Chianti Classico Riserva di Montemaggio er fremstillet af et udvalg af de bedste Sangiovese druer fra vingårdens ældste vinstokke, og har en intens rubinrød farve. Vinen byder på en intens og elegant buket – mineral, krydret med vilde, jordiske, læderagtige noter der er typiske for Sangiovese druer, beriget med et strejf af rød frugt og lyst træ. Elegant, fyldig, rig, fløjlsagtig på ganen, og samtidig stram og vedholdende med behagelige tanniner. Godt afbalanceret. Vi foreslår at dekantere denne vin en time før servering.

Medaljer:
Gold - International Organic Awards 2021

Paradis i Toscana

Fattoria di Montemaggio ligger i hjertet af den betagende Chianti Classico region i Toscana og er kun en kort køretur fra Radda in Chianti, Panzano, Greve in Chianti og Gaiole in Chianti, nogle af de smukkeste og vigtigste vinproducerende landsbyer i området.
Det særlige ved dette område er, at kun i denne specifikke region kan Chianti Classico vin produceres i henhold til Chianti Classico Consortium regler og forskrifter.
Radda er den mest historiske landsby i Chianti Classico regionen og er en smuk middelalderby. Beliggende på en bakke, byen domineres af det storslåede Palazzo del Podestà (rådhuset), der blev bygget mellem slutningen af 1200-tallet og begyndelsen af 1300-tallet. Bygningen har 51 våbenskjolde indlejret i sin facade, til minde om familien Podestà, der engang ledede landsbyen.

Garanti for fremragende kvalitet og autentiske toskanske vine

Fattoria di Montemaggio er medlem af Konsortiet Chianti Classico, og ejendommen strækker sig over et areal på 70 hektar bestående af vinmarker, olivenlunde og skove, unikt beliggende i en højde af 450 til 600 meter over havniveau. Vinmarkerne udgør 8 hektar og har en central placering på ejendommen med en sydvestlig eksponering af bemærkelsesværdig betydning. Jorden er rig på galestro, sandsten og alberese. Montemaggios vigtigste druesort er Sangiovese, med små tilføjelser af Merlot, Pugnitello, Chardonnay, Malvasia Nera og Ciliegiolo.
Montemaggio har været certificeret økologisk siden 2009. De dyrker økologisk landbrug, og dyrkning udføres med maksimal respekt for naturen uden at indføre fremmede eller kemiske elementer, der kan skade miljøet.

Rene økologiske vine

Montemaggio er stolte over at producere “Terroir” vin af høj kvalitet. Deres vinstokke plantes med høj densitet (6250 planter/hektar), og de producerer en lavere mængde druer pr. hektar (35-60 Ql/hektar afhængig af årgangen) ved at regulere gennem grøn høst og udvælgelsesteknikker.
Montemaggio bruger vinstokke træningssystemerne cordone speronato (ansporet cordon), alberello, og guyot. Høst udføres manuelt og udføres kun, når druerne er perfekt modne.
Montemaggios vine er 100% håndlavede, og de bevarer al kvaliteten af de elementer, der er specielle og unikke for den terroir, hvor de er blevet dyrket.

Rejs til den smukke verden af Fattoria di Montemaggio

Italiens berømte Toscana region er kendt for mange ting, bl.a. dens smukke panorama landskaber, rige historie, kultur og frem for alt dens vin. Det centrale område i Toscana kaldes “Chianti,” eller Chianti Classico vinområdet. Regionen producerer både Chianti og Chianti Classico vine, som har eksisteret i over 2.000 år.
Hvis du planlægger en tur til Toscana, skal du sørge for at få tid til et besøg forbi Fattoria di Montemaggio og opleve skønhed og gæstfrihed i topklasse med en af deres rundvisninger, vinsmagninger, picnicfrokoster, kulinariske lektioner eller endda en malerkursus.
Ønsker du endnu mere? Bo direkte på ejendommen i deres luksus toskanske bondegårds-villa med sin private pool, og oplev livet på vingården førstehånds!

Besøg Fattoria di Montemaggio

Shipping

We offer flat-rate shipping costs so you can order as much wine as you want without having to pay extra!

Shipping within Denmark is DKK 100 and normally arrives within 1-4 business days.

Shipping to Sweden is SEK 200 and normally takes 4-7 business days.

You can also choose to pick up your order from our warehouse in Fredensborg, DK.

Read more about our shipping process here.

Fragt

Vi tilbyder faste forsendelsesomkostninger, så du kan bestille så meget vin som du vil uden at skulle betale ekstra!

Forsendelse inden for Danmark er DKK 100, og ankommer normalt inden for 1-4 arbejdsdage.

Forsendelse til Sverige er SEK 200, og tager normalt 4-7 arbejdsdage.

Du kan også vælge at hente din ordre fra vores lager i Fredensborg, DK.

Læs mere om fragt her.

Pga. COVID-19 situationen i Danmark, kan Château Wines Direct sandsynligvis ikke længere love samme leveringstider som før. Men derfor kan du stadig trygt bestille alle dine yndlingsvine!

Château Wines Direct følger situationen tæt, og vi gør alt, hvad vi kan for at få jeres forsendelser frem hurtigst muligt. Vi bruger håndsprit og handsker på vores lager når vi gør jeres pakker klar.

Det vil stadig være muligt at bestille med afhentning fra vores lager, men kun efter aftale – så husk at skrive til os for at aftale tid: vin@chateauwinesdirect.dk.

Vi håber på forståelse i disse ekstraordinære tider. Pas på jer – og hinanden.
Skål!

Du ser så ung ud!

er du over 16?

Dette websted indeholder oplysninger om alkoholholdige drikkevarer. For at købe og besøge dette websted skal du være 16 år eller ældre.

Tilmeld dig vores VIP klub

Få vores VIP klub nyhedsbrev

Ingen spam – kun eksklusive events, inspiration og engang i mellem et godt tilbud.