VI HOLDER LUKKET 17. MARTS – 2. APRIL.
Alle ordrer modtaget mellem 16. marts og 2. april vil derfor først blive afsendt den 3. april.

Vi sender til Danmark og Sverige

Om os

Château Wines Direct

Château Wines Direct er en gruppe af prisbelønnede boutique vingårde af høj kvalitet, som i over 20 år har haft mange loyale, skandinaviske kunder.

Efter at have brugt en masse tid og kræfter på at undersøge mulighederne for distribution i Danmark og Sverige, besluttede vi at lancere Château Wines Direct med en enkel ambition: At være en sammenhængende og naturlig forlængelse af vores vingårde og give dig nem og overkommelig adgang til vores prisbelønnede kvalitetsvine, uden at skulle betale mere, end du ville “aux caves” (direkte fra vingårdskældrene).

Château Wines Direct har fjernet alle mellemled. Vi er vinproducenterne, importøren, distributøren og sælgeren - alt sammen i én.
from wine castle to home

Direkte fra vingårdene - Ingen mellemled

Når du køber vin fra Château Wines Direct, køber du Direkte fra vingårdene – ingen mellemled! Du får en vin af topkvalitet til nøjagtig den samme pris, som hvis du købte den på vingården.

Chateau Wines Direct office

Beliggende på den smukke ejendom Danstruplund

Vi har lager og kontor i Fredensborg, Danmark, hvor vores Château Wines Direct-aktiviteter er placeret. Vi leverer direkte til din dør – eller du kan vælge at hente vinen fra vores lager i Fredensborg.

For vores svenske kunder påtager vi os endda den svenske alkoholafgift, der opkræves lovmæssigt, når du køber uden for Sverige, så du ikke behøver gøre det.

Vi ønsker, at Château Wines Direct skal være det sted, du kommer til, når du vil have god  vin til fornuftig pris. Vi ønsker, at Château Wines Direct skal være lige så meget af et rejsemål for dig, som når du besøger vores vingårde.

På sigt er det vores mål at udvide vores vintilbud, give dig spændende og interessant information om vin og vinfremstilling, holde dig ajour med aktiviteter på vores vingårde og inspirere dig med vinsmagninger, spændende opskrifter til at ledsage din vin, og at dele vores viden om vin med dig.

Kom og besøg os

Hvis du på noget tidspunkt har spørgsmål eller har brug for hjælp, er du altid velkommen til at sende os en e-mail. Vi ser frem til at have dig som kunde og skåle med dig i den nærmeste fremtid!

Shipping

We offer flat-rate shipping costs so you can order as much wine as you want without having to pay extra!

Shipping within Denmark is DKK 100 and normally arrives within 1-4 business days.

Shipping to Sweden is SEK 200 and normally takes 4-7 business days.

You can also choose to pick up your order from our warehouse in Fredensborg, DK.

Read more about our shipping process here.

Fragt

Vi tilbyder faste forsendelsesomkostninger, så du kan bestille så meget vin som du vil uden at skulle betale ekstra!

Forsendelse inden for Danmark er DKK 100, og ankommer normalt inden for 1-4 arbejdsdage.

Forsendelse til Sverige er SEK 200, og tager normalt 4-7 arbejdsdage.

Du kan også vælge at hente din ordre fra vores lager i Fredensborg, DK.

Læs mere om fragt her.

Pga. COVID-19 situationen i Danmark, kan Château Wines Direct sandsynligvis ikke længere love samme leveringstider som før. Men derfor kan du stadig trygt bestille alle dine yndlingsvine!

Château Wines Direct følger situationen tæt, og vi gør alt, hvad vi kan for at få jeres forsendelser frem hurtigst muligt. Vi bruger håndsprit og handsker på vores lager når vi gør jeres pakker klar.

Det vil stadig være muligt at bestille med afhentning fra vores lager, men kun efter aftale – så husk at skrive til os for at aftale tid: vin@chateauwinesdirect.dk.

Vi håber på forståelse i disse ekstraordinære tider. Pas på jer – og hinanden.
Skål!

Du ser så ung ud!

er du over 16?

Dette websted indeholder oplysninger om alkoholholdige drikkevarer. For at købe og besøge dette websted skal du være 16 år eller ældre.

Tilmeld dig vores VIP klub

Få vores VIP klub nyhedsbrev

Ingen spam – kun eksklusive events, inspiration og engang i mellem et godt tilbud.