Château Wines Direct skifter snart navn til 73 Strandgade Vinbar & Butik!
Vi vil også opdatere vores webshop, så den afspejler vores nye navn.
Du kan følge med på www.73strandgade.dk og på vores Facebook side.

Vi sender til Danmark og Sverige

Andrew Kilian - historien bag Uncle's

Uncle's

Min rejse til vinfremstilling begyndte ret sent. Jeg var 40 år gammel, da jeg høstede min første druer i udlandet. Resten af vinfremstillingsteamet var i begyndelsen af 20’erne. Nogen kaldte mig Uncle og fik bolden til at rulle; Uncle er et kælenavn, der satte sig fast.

Drømmen

Mine passioner i livet er min familie, venner, rejser, god vin og god mad. Jeg rejste i 5 år til forskellige vindyrkningsområder rundt om i verden for at lave vin, og på mine rejser besøgte jeg smukke steder både for at bo og lave vin. Jeg mødte fantastiske mennesker i branchen, nogle af dem er jeg glad for at kunne kalde mine venner i dag. Jo mere jeg tænkte over det, jo mere ville jeg lave vin på disse fjerne steder. Jeg begyndte at kaste ideen rundt til nogle af mine venner, og de var meget interesserede i og spændte på at hjælpe med at gøre min drøm til virkelighed.

I løbet af 2018-årgangen i Tyskland, hjalp jeg til på en vens vingård. Vi havde travlt med at hånd-afstilke Cabernet Sauvignon druerne til fadgæring. Det var en lang men smuk eftermiddag. Mens vi arbejdede, smagte vi forskellige Cabernet-vine fra forskellige regioner i verden for at benchmarke og forestille os, hvilken retning vinen skulle tage. I løbet af den eftermiddag med smagning og arbejde sagde min ven, at vi skulle lave et UNCLE’S brand vin, og så blev drømmen til virkelighed.

Jeg kontaktede derefter venner i Napa Valley, Languedoc i Frankrig og på Luxembourg Mosel for at høre, om jeg kunne arbejde sammen med dem til at lave vin til UNCLE’S. Responsen var yderst positiv, og så blev der lagt planer.

Uncle's Stil

Jeg har været meget heldig på mine rejser at have arbejdet i det, jeg kalder “vinens nye og gamle verden.” Jeg kunne tage det bedste fra begge verdener og integrere dem i mine vine, en slags fusion eller crossover.

Men hvilke sorter druer? Hvilke vingårde? Og hvordan skal druerne vinificeres i UNCLE’S stil? Der var en liste med mange spørgsmål der skulle besvares.

Min personlige vinstil er vin med kraft, kompleksitet og balance.
Stilspørgsmål besvaret!

For Andrew Kilian er vinfremstilling at bearbejde og pleje noget smukt, som naturen har givet os.

UNCLE’S Sauvignon Blanc Reserve 2018

Der blev kun lavet 300 flasker af denne fantastiske Sauvignong Blanc vin til 2018-årgangen!
Gylden i farven. En kraftig tør vin med tonsvis af eksotisk frugt. Stikkelsbær, karamel og et blidt strejf af eg. På ganen er den fyldig og cremet med en lang mineralsk finish, der bliver hængende og giver lyst til mere. Vinen har brug for tid til at udvikle sig. Vi foreslår at bruge et Bordeaux- eller Bourgogne-glas eller endda prøve at dekantere det.

Passion. Følelser. Tid.

UNCLE’S vine laves i meget små mængder (kun 1 eller 2 barriques). Der bruges fransk eg til hvidvinene og nye og gamle barriques til rødvinene. Det er der to grunde til: mindre ny fad-indflydelse, og det var det praktisk.

For mig er vinfremstilling at bearbejde og pleje noget smukt, som naturen har givet os. Lad vinen guide dig og ledsage dig på dens fantastiske rejse fuld af lidenskab, følelser og tid. Jeg griber ind, kun når det er nødvendigt og går meget på mavefornemmelsen!

UNCLE’S vine er lavet med minimal indgriben, med for det meste naturlige gæringer med lidt eller ingen manipulation fra min side. Jeg vil have vingården til at fremtræde, når jeg nyder vinen. Jeg er opmærksom på risiciene ved denne type vinfremstilling, og jeg kaster ikke forsigtighed i vinden. Små tal betyder, at det gør ondt, når tingene går galt, så ekstrem kontrol gennem hele vinfremstillingsprocessen er et must!

uncles-andrew-killiian-smelling-grape-remains-after-fermentation
uncles-andrew-killian-surfing-in-cave

UNCLE'S filosofien

Når man vælger en vingård, er de vigtigt at have svar på: hvilken druesort, hvilken jordtype er bedst til vinstilen, vingårdens alder, hvor stort et udbytte og selvfølgelig smagning af vine fra tidligere årgange for at se, hvordan vingården opfører sig og hvordan vinen udvikler sig i flasken over tid.

Når disse spørgsmål er besvaret, udvælger vi vingården og planlægger i overensstemmelse hermed. Det, der er sådan en fornøjelse, er, at vi er meget nære venner med de vingårde vi samarbejder med, og for det meste deler vi samme filosofi. Når vi har forskellige holdninger til noget, udveksler vi meninger og ideer. Vores forhold er baseret på gensidig tillid og respekt. Jeg besøger vingårdene et par gange om året og er altid til stede, når druerne plukkes, og jeg vinificerer dem altid selv for at holde dem tro mod UNCLE’S stil og filosofi.

UNCLE’S inviterer dig til at være med på vores rejse!

Shipping

We offer flat-rate shipping costs so you can order as much wine as you want without having to pay extra!

Shipping within Denmark is DKK 100 and normally arrives within 1-4 business days.

Shipping to Sweden is SEK 200 and normally takes 4-7 business days.

You can also choose to pick up your order from our warehouse in Fredensborg, DK.

Read more about our shipping process here.

Fragt

Vi tilbyder faste forsendelsesomkostninger, så du kan bestille så meget vin som du vil uden at skulle betale ekstra!

Forsendelse inden for Danmark er DKK 100, og ankommer normalt inden for 1-4 arbejdsdage.

Forsendelse til Sverige er SEK 200, og tager normalt 4-7 arbejdsdage.

Du kan også vælge at hente din ordre fra vores lager i Fredensborg, DK.

Læs mere om fragt her.

Pga. COVID-19 situationen i Danmark, kan Château Wines Direct sandsynligvis ikke længere love samme leveringstider som før. Men derfor kan du stadig trygt bestille alle dine yndlingsvine!

Château Wines Direct følger situationen tæt, og vi gør alt, hvad vi kan for at få jeres forsendelser frem hurtigst muligt. Vi bruger håndsprit og handsker på vores lager når vi gør jeres pakker klar.

Det vil stadig være muligt at bestille med afhentning fra vores lager, men kun efter aftale – så husk at skrive til os for at aftale tid: vin@chateauwinesdirect.dk.

Vi håber på forståelse i disse ekstraordinære tider. Pas på jer – og hinanden.
Skål!

Du ser så ung ud!

er du over 16?

Dette websted indeholder oplysninger om alkoholholdige drikkevarer. For at købe og besøge dette websted skal du være 16 år eller ældre.

Tilmeld dig vores VIP klub

Få vores VIP klub nyhedsbrev

Ingen spam – kun eksklusive events, inspiration og engang i mellem et godt tilbud.