Château Wines Direct skifter snart navn til 73 Strandgade Vinbar & Butik!
Vi vil også opdatere vores webshop, så den afspejler vores nye navn.
Du kan følge med på www.73strandgade.dk og på vores Facebook side.

Vi sender til Danmark og Sverige

Hvad betaler du i virkeligheden for, når du køber vin? (og hvem betaler du det til?)

Har du egentlig nogensinde virkelig tænkt over, hvad du betaler for, når du køber en flaske vin? Eller hvem pengene går til? Får du god kvalitet for pengene? (jeg vil uddybe definitionen af “god kvalitet” i senere blogindlæg).

Før du får fingrene i en flaske vin, har den normalt været en del stop undervejs, før den ender på butikshylden. Generelt foregår det sådan, at vinproducenten sælger vinen til en distributør, en butik eller en restaurant, som så sælger vinen til dig som kunde.

Alle mellemleddene mellem dig og vinproducenten skal tjene penge, og det betyder, at vinen i sidste ende bliver dyrere for dig.

For at gøre det helt klart, kan vi tage dette eksempel: Du betaler 100 kroner for en flaske vin i supermarkedet (som er en fornuftig pris for en gennemsnitlig vin i supermarkedet). Men hvem tjener egentlig på de 100 kroner? Og hvor meget tjener de?

Hvad betaler du i virkeligheden for, når du køber vin?

Det er desværre ret normalt, at vingården kun får 25-30% af den pris, du som kunde har betalt for vinen. Så når du betaler 100 kroner for flasken, køber du en vin, hvis kvalitet er 25-30 kroner værd.

Så kan du spørge dig selv, om du normalt ville have lyst til at købe en flaske vin, der koster 25-30 kroner? Sikkert ikke. Til den pris er det helt sikkert ikke en god kvalitet.

Men det er det, du gør, når du køber en flaske vin til 100 kroner. De resterende 70-75% af prisen går direkte til mellemleddene (f.eks. importører, distributører, butikker, restauranter etc.)

Hos Château Wines Direct går 100% af prisen du betaler for vinen til vingården, og derved går pengene til de mennesker, der har fremstillet vinen med energi, viden, teknologi, kreativitet og passion. Vores priser er de samme, som hvis du køber “aux caves”, direkte hos vinproducenten.

Næste gang du køber vin, så tænk en ekstra gang over, hvad du betaler for (og hvad du ikke betaler for!), og hvem du i sidste ende betaler pengene til.

Skål!

Kunne du lide artiklen?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkedin

Skriv en kommentar

Shipping

We offer flat-rate shipping costs so you can order as much wine as you want without having to pay extra!

Shipping within Denmark is DKK 100 and normally arrives within 1-4 business days.

Shipping to Sweden is SEK 200 and normally takes 4-7 business days.

You can also choose to pick up your order from our warehouse in Fredensborg, DK.

Read more about our shipping process here.

Fragt

Vi tilbyder faste forsendelsesomkostninger, så du kan bestille så meget vin som du vil uden at skulle betale ekstra!

Forsendelse inden for Danmark er DKK 100, og ankommer normalt inden for 1-4 arbejdsdage.

Forsendelse til Sverige er SEK 200, og tager normalt 4-7 arbejdsdage.

Du kan også vælge at hente din ordre fra vores lager i Fredensborg, DK.

Læs mere om fragt her.

Pga. COVID-19 situationen i Danmark, kan Château Wines Direct sandsynligvis ikke længere love samme leveringstider som før. Men derfor kan du stadig trygt bestille alle dine yndlingsvine!

Château Wines Direct følger situationen tæt, og vi gør alt, hvad vi kan for at få jeres forsendelser frem hurtigst muligt. Vi bruger håndsprit og handsker på vores lager når vi gør jeres pakker klar.

Det vil stadig være muligt at bestille med afhentning fra vores lager, men kun efter aftale – så husk at skrive til os for at aftale tid: vin@chateauwinesdirect.dk.

Vi håber på forståelse i disse ekstraordinære tider. Pas på jer – og hinanden.
Skål!

Du ser så ung ud!

er du over 16?

Dette websted indeholder oplysninger om alkoholholdige drikkevarer. For at købe og besøge dette websted skal du være 16 år eller ældre.

Tilmeld dig vores VIP klub

Få vores VIP klub nyhedsbrev

Ingen spam – kun eksklusive events, inspiration og engang i mellem et godt tilbud.