Château Wines Direct skifter snart navn til 73 Strandgade Vinbar & Butik!
Vi vil også opdatere vores webshop, så den afspejler vores nye navn.
Du kan følge med på www.73strandgade.dk og på vores Facebook side.

Vi sender til Danmark og Sverige

Prisvindende vin – Hvad betyder medaljer for en vin, og hvorfor er de vigtige?

Der findes så mange forskellige vine på markedet, at man kan blive helt rundtosset. Det er nærmest umuligt for et almindeligt menneske at gå ind i en butik og vælge en god kvalitetsvin uden at tøve.

Eller er det?

Hvis en vin har vundet en medalje eller andre udmærkelser, kan du generelt føle dig sikker på, at det er en god kvalitetsvin, som nogle af verdens top vineksperter har smagt og blåstemplet.

Betyder det, at du vil værdsætte en vindervin fremfor en vin, der ikke har opnået nogen medaljer? Nej, ikke nødvendigvis. Kvalitet og smag er to helt forskellige ting

Vin priser og medaljer

Ikke desto mindre, betyder en medalje noget for vinen og vingården. 

Dommerne ved vinsmagninger er generelt meget disciplinerede og følger nøje nogle stringente retningslinjer, når de smager vine og uddeler medaljer. Desuden har de veludviklede smagsløg og en dyb forståelse for, hvad der skal til, for at fremstille en god kvalitetsvin.

Vinene smages typisk ved blindsmagninger, så dommerne ikke kan dømme på grundlag af, hvor vinen kommer fra, eller hvem der har fremstillet den. Desuden arbejder dommerne i grupper, og det hjælper med at sikre, at vinene bliver bedømt fair og ærligt.

Det er antallet af point, der i sidste ende afgør, om vinen kan opnå en medalje, og om medaljen skal være af guld, sølv eller bronze. Generelt betyder en bronzemedalje, at vinen har potentiale – måske vil den blive bedre med tiden, eller måske er de fremtidige årgange værd at holde øje med. En sølvmedalje indikerer, at vinen er speciel og værd at gå efter. Og en vin, der vinder guldmedalje har opnået top-points for både kvalitet og karakter – og er derfor et ”must” i sin kategori.

I sidste ende er det vigtigste dog, at du kan lide vinen, og at du nyder at drikke den. Hos Château Wines Direct forventer vi udelukkende topkvalitet fra vores vinhuse, og vi er stolte over at have så mange medaljevindere i vores sortiment. Det betyder ikke nødvendigvis, at du synes, de smager endnu bedre. Men medaljerne er med til at anerkende det hårde arbejde og passion, som vinproducenterne lægger i de vine, som vi forhandler.

Skål!

Kunne du lide artiklen?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkedin

Skriv en kommentar

Shipping

We offer flat-rate shipping costs so you can order as much wine as you want without having to pay extra!

Shipping within Denmark is DKK 100 and normally arrives within 1-4 business days.

Shipping to Sweden is SEK 200 and normally takes 4-7 business days.

You can also choose to pick up your order from our warehouse in Fredensborg, DK.

Read more about our shipping process here.

Fragt

Vi tilbyder faste forsendelsesomkostninger, så du kan bestille så meget vin som du vil uden at skulle betale ekstra!

Forsendelse inden for Danmark er DKK 100, og ankommer normalt inden for 1-4 arbejdsdage.

Forsendelse til Sverige er SEK 200, og tager normalt 4-7 arbejdsdage.

Du kan også vælge at hente din ordre fra vores lager i Fredensborg, DK.

Læs mere om fragt her.

Pga. COVID-19 situationen i Danmark, kan Château Wines Direct sandsynligvis ikke længere love samme leveringstider som før. Men derfor kan du stadig trygt bestille alle dine yndlingsvine!

Château Wines Direct følger situationen tæt, og vi gør alt, hvad vi kan for at få jeres forsendelser frem hurtigst muligt. Vi bruger håndsprit og handsker på vores lager når vi gør jeres pakker klar.

Det vil stadig være muligt at bestille med afhentning fra vores lager, men kun efter aftale – så husk at skrive til os for at aftale tid: vin@chateauwinesdirect.dk.

Vi håber på forståelse i disse ekstraordinære tider. Pas på jer – og hinanden.
Skål!

Du ser så ung ud!

er du over 16?

Dette websted indeholder oplysninger om alkoholholdige drikkevarer. For at købe og besøge dette websted skal du være 16 år eller ældre.

Tilmeld dig vores VIP klub

Få vores VIP klub nyhedsbrev

Ingen spam – kun eksklusive events, inspiration og engang i mellem et godt tilbud.