Château Wines Direct skifter snart navn til 73 Strandgade Vinbar & Butik!
Vi vil også opdatere vores webshop, så den afspejler vores nye navn.
Du kan følge med på www.73strandgade.dk og på vores Facebook side.

Vi sender til Danmark og Sverige

VINGÅRD

Kom med indenfor på vores vingårde

Når du køber vine hos Château Wines Direct, køber du dine vine direkte fra vinproducentens vingård.

Vi sælger vine fra håndplukkede, prisbelønnede vingårde, og arbejder løbende på at udvide vores sortiment. Fælles for vores vingårde er, at de fremstiller eksklusive og prisvindende højkvalitetsvine, baseret på håndværk og traditioner. Vi har et nært samarbejde med producenterne, så vi glæder os over, at vi kan dele personlige fortællinger fra vingårdene med jer.

Vinyard chateau-de-la-combe-grape-earrings

Direkte fra vingård til dig

Château Wines Direct er udsprunget af visionen om at sælge vin på en ny måde, uden fordyrende mellemled. Ved at handle hos os, får du mere kvalitet for pengene, og vinproducenterne får en bedre pris for deres produkt.

Hos Château Wines Direct går størstedelen af den pris, som du betaler for vinen, direkte tilbage til vingården. Derved går pengene til de mennesker, der har fremstillet vinen og lagt energi, viden, teknologi, kreativitet og passion i deres livsværk.

Mød Château Wines Directs vingårde

christine-and-alan-von-eggers-rudd-palayson-300x200
chateau-de-palayson-viognier-with-sign-700x500

Château de Palayson

Château de Palayson ligger ved Roche de Roquebrun, vest for Nice, mellem byerne Cannes og St. Tropez. Vingården fremstiller økologiske rødvine, hvidvine og rosé med appellationerne IGP Var/Côtes de Provence, AOC Côtes de Provence og AOP Côtes de Provence.

Rødvinene er baseret på druerne Syrah, Cabernet Sauvignon og Mourvèdre, mens hvidvinene er fremstillet af Viognier og Vermentino (Rolle). Vingårdens rosévine er lavet på druerne Vermentino (Rolle) og Syrah.

Château de La Cômbe

Château de La Cômbe er en familieejet vingård nær landsbyen Le Muy, som ligger mellem bjergmassiverne La Colle du Rouet og de røde klipper fra Rocher de Roquebrune. Vingården fremstiller et begrænset antal økologiske vine af håndhøstede druer, og de bruger hverken ukrudtsmidler eller andre syntetiske kemikalier til dyrkningen. Vinene hører ind under appellationen IGP Var/Côtes de Provence.

Rødvinene fra Château de La Cômbe er af druetyperne Cabernet Sauvignon, Syrah og Mourvèdre, mens husets hvidvine er baseret på Viognier og Rolle.

life at the vineyard
Clos-du-Cotnarian_plowing-with-horse

Clos du Cotnarian

Clos du Cotnarian ligger i Cotnari, i den nordøstlige del af Rumænien. Vinområdet har lange traditioner for vinfremstilling og befinder sig omkring en times kørsel fra Lasi, tæt på grænsen til Moldova. På Clos du Cotnarian har man genoptaget de traditionelle metoder til vindyrkning, så druerne håndplukkes, og man bruger bl.a. heste til at pløje markerne. Vingården fremstiller udelukkende hvidvine.

Appellationen hører ind under Cotnari, Romania, og vingårdens hvidvine er fremstillet af druerne Francusa, Tamaioasa, Muscat Ottonel og Grasa.

Domaine du Bourrian

Domaine du Bourrian har fremstillet vine i 150 år og er det ældste af ni vinhuse i kommunen Gassin på Saint-Tropez-halvøen i Provence, som er rosévinens hovedstad. Et smukt og solrigt område, hvor jorden opvarmes af solens gavmilde stråler mens havbrisen giver fugt til druerne og er med til at skabe vinenes unikke smag og aroma.

Druesorterne Grenache Noir, Tibouren og Rolle giver smag til de delikate og friske økologiske rosévine efter de klassiske traditioner i Provence, som nemt tilfører dit liv lidt ekstra glamour!

Domaine de la Senche

Domaine de la Senche er en lille, familieejet boutique-vingård i hjertet af landsbyen La Livinière i Languedoc i det sydlige Frankrig. Deres fokus er på at fremstille små mængder økologisk vin af høj kvalitet, og de mener, at “god vin fremstilles i markerne.” Domaine de la Senche er stolt af mangfoldigheden af deres forskellige jordstykker, som øger kompleksiteten i deres vine.

På de 3,6 hektar vinstokke producerer Domaine de la Senche ca. 11.000 flasker om året. Druesorterne Syrah, Grenache og Carignan blandes for at skabe deres udsøgte rødvine, der hører til appellationerne Minervois og Cru La Livinière.

Fattoria di Montemaggio

Familieejet Fattoria di Montemaggio ligger i Radda in Chianti i hjertet af Toscanas Chianti Classico region i Italien. De producerer håndlavede, 100% økologiske vine, der omfatter Chianti Classico, Chianti Riserva, Chianti Gran Selezione, Torre og deres Super Toscana vin Quinta Essentia. Navnet Montemaggio stammer fra “Monte Maggiore” (Stor Bjerg), der refererer til vinhusets forhøjede position.

Fattoria di Montemaggio er medlem af Konsortiet Chianti Classico, og ejendommen strækker sig over et areal på 70 hektar bestående af vinmarker, olivenlunde og skove. Jorden er rig på galestro, sandsten og alberese. Montemaggios vigtigste druesort er Sangiovese, med små tilføjelser af Merlot, Pugnitello, Chardonnay, Malvasia Nera og Ciliegiolo.

Vencac Wine

Vinarija Aleksandrovic

Familien Aleksandrović har lavet vin i over et århundrede. Med en dybt rodfæstet forbindelse til kulturen, jorden og historien, ligger Vinarija Aleksandrović kun 80 km syd for den serbiske hovedstad Beograd, i den gamle og smukke region Oplenac, kendt for sin vindyrkning, vinfremstilling og rig, historisk arv.

Vinarija Aleksandrović er den førende private vingård i Serbien, og alle deres vine er udelukkende produceret af druer, der dyrkes på deres egen 75 ha jord. Vinstokke er grupperet på tre vinmarkområder: Vinca, Jezevac og Bokanja. Alle tre områder ligger inden for få kilometer, og er alle kendetegnet ved forskellige mikroklimaer og jordtyper, der tilhører brun skovjord og vertisol. Vinarija Aleksandrović filosofien er baseret på kvalitet, og er dybt rodfæstet i en håndlavet tilgang.

UNCLE'S

UNCLE’S vine laves i meget små mængder (kun 1 eller 2 barriques). Der bruges fransk eg til hvidvinene og nye og gamle barriques til rødvinene. Det er der to grunde til: mindre ny fad-indflydelse, og det var det praktisk.

For Andrew Kilian er vinfremstilling at bearbejde og pleje noget smukt, som naturen har givet os. Lad vinen guide dig og ledsage dig på dens fantastiske rejse fuld af lidenskab, følelser og tid. Andrew griber kun ind, kun når det er nødvendigt og går meget på mavefornemmelsen!

uncles-andrew-killian-hat-bw
uncles-barrel-with-logo

Weingut Johanninger

WEINGUT JOHANNINGER blev grundlagt i år 1994 af familierne Haas og Schufried. Forud for etableringen var et langvarigt venskab mellem Markus Haas og Dieter Schufried. Siden da har de forenet deres egne kulturer for vin, nydelse og livsfilosofi. Weingut Johanninger er øko-certificeret, og alle vine er desuden produceret veganske. De bruger ikke kemikalier; kun organisk kompost for at forbedre jorden. Passende foranstaltninger i vinmarkerne er med til at holde druerne sunde. De fuldt modne druer behandles med særlig omhu under og efter høst. I de konsekvent kølige hvælvede kældre, vinificeres vinene med den største omhu, næsten udelukkende tørre, og tappes først efter en lang modningsperiode.

CLOS JANGLI®

CLOS JANGLI® vinmarkerne er placeret i Luxembourg Mosel, et område rigt på biodiversitet, ikke langt fra Remich, på stedet kaldet Scheierberg. Ideelt vendt mod syd-sydvest, nyder vingården godt af en ler-kalkstensjord og en unik undergrund indeholdende gips, som giver fremtidens vine en sjælden karakter og en god portion mineralitet.

Men det er ikke alt – den økologiske tilgang komplimenteret med respekten for biodiversiteten (brug af mariehøns og andre insekter mod myg, brug af havre som middel mod visse sygdomme osv.), det manuelle arbejde – alt dette bidrager til den optimale udvikling af druerne. For ikke at nævne det særlige forhold Stéphane har til sine vinstokke: “Jeg kærtegner planterne og taler med dem.” Resultatet er druer af en overlegen kvalitet, som stadig overrasker hans vinbonde-venner.

jangli-22
AAGIN Dry Gin
Master Distiller

AAGIN - The Spirit of Berlin

AAGIN inspirerer både sanserne og sindet, og er den destillerede forening af passion, erfaring og tradition. Forførende frugtig og kompleks, AAGIN bruger nøje udvalgte botaniske ingredienser, såsom duften af ​​storslåede rosenhaver, krydrede noter af koriander og kardemomme, friske citrusfrugter og rent berlinsk drikkevand.

AAGIN grundlægger og vinmager Markus Haas (Weingut Johanninger) opdagede bygningen til den tidligere luksuspapirfabrik Albrecht und Meister, på Aroser Allee i Berlin. Det er her at hans vision om AAGIN-destilleriet blev født, og stedet der nu er kernen for fremstilling af denne mesterligt håndlavet gin.

Er du blevet nysgerrig om vinene fra Château Wines Direct og vores vingårde?

Bestil din smagekasse her

Vinsmagninger i Fredensborg

Château Wines Directs kontor og lager ligger på ejendommen Danstruplund i Fredensborg, hvorfra vi modtager vinene direkte fra vingården og sender vinene til vores danske og svenske kunder. 

Vi afholder fysiske vinsmagninger i vores smukke omgivelser i Nordsjælland, men du kan også deltage i online smagninger med vinproducenterne på vingårdene, der gør dig klogere på de forskellige vine og deres fremstillingsmetoder fra deres respektive vingård.

free wine tasting

Shipping

We offer flat-rate shipping costs so you can order as much wine as you want without having to pay extra!

Shipping within Denmark is DKK 100 and normally arrives within 1-4 business days.

Shipping to Sweden is SEK 200 and normally takes 4-7 business days.

You can also choose to pick up your order from our warehouse in Fredensborg, DK.

Read more about our shipping process here.

Fragt

Vi tilbyder faste forsendelsesomkostninger, så du kan bestille så meget vin som du vil uden at skulle betale ekstra!

Forsendelse inden for Danmark er DKK 100, og ankommer normalt inden for 1-4 arbejdsdage.

Forsendelse til Sverige er SEK 200, og tager normalt 4-7 arbejdsdage.

Du kan også vælge at hente din ordre fra vores lager i Fredensborg, DK.

Læs mere om fragt her.

Pga. COVID-19 situationen i Danmark, kan Château Wines Direct sandsynligvis ikke længere love samme leveringstider som før. Men derfor kan du stadig trygt bestille alle dine yndlingsvine!

Château Wines Direct følger situationen tæt, og vi gør alt, hvad vi kan for at få jeres forsendelser frem hurtigst muligt. Vi bruger håndsprit og handsker på vores lager når vi gør jeres pakker klar.

Det vil stadig være muligt at bestille med afhentning fra vores lager, men kun efter aftale – så husk at skrive til os for at aftale tid: vin@chateauwinesdirect.dk.

Vi håber på forståelse i disse ekstraordinære tider. Pas på jer – og hinanden.
Skål!

Du ser så ung ud!

er du over 16?

Dette websted indeholder oplysninger om alkoholholdige drikkevarer. For at købe og besøge dette websted skal du være 16 år eller ældre.

Tilmeld dig vores VIP klub

Få vores VIP klub nyhedsbrev

Ingen spam – kun eksklusive events, inspiration og engang i mellem et godt tilbud.