Château Wines Direct skifter snart navn til 73 Strandgade Vinbar & Butik!
Vi vil også opdatere vores webshop, så den afspejler vores nye navn.
Du kan følge med på www.73strandgade.dk og på vores Facebook side.

Vi sender til Danmark og Sverige

I HARMONI MED NATUREN

Weingut Johanninger

WEINGUT JOHANNINGER blev grundlagt i år 1994 af familierne Haas og Schufried. Forud for etableringen var et langvarigt venskab mellem Markus Haas og Dieter Schufried. Siden da har de forenet deres egne kulturer for vin, nydelse og livsfilosofi.

Rheinhessen og Nahe

Jorden på vinmarkerne i Rheinhessen består hovedsageligt af terrassegrus, som stammer fra kystområderne i det forhistoriske hav. Der producerer de på omkring ti hektar, klassisk Riesling, Silvaner og Müller-Thurgau, som er typiske druesorter for Rhinen-Hessen. På selve skrænten, der åbner sig mod syd, dyrker de Sauvignon Blanc og de røde sorter Pinot Noir og St. Laurent, samt Cabernet Sauvignon og Merlot.

Johanninger dyrker også omkring ti hektar vinmarker på den nedre Nahe. Kalkstensrige lerjord som findes her, egner sig perfekt til dyrkning af mangefacetterede Bourgogne-type druer som Pinot Gris, Pinot Blanc samt Pinot Noir og Pinot Madeleine (Frühburgunder). Udtryksfuld Chardonnay og frugtig Scheurebe runder af udvalget af druesorter. Johanninger er særligt stolte af deres 50 år gamle vinmarker, som producerer udtryksfulde Bourgogne-stil vine.

MOUSSERENDE VINE OG BRANDY

Hos Johanninger er der også en lille fabrik for mousserende vine med lang gærlagring, som produceres i flaskegæring, og deres destilleri til brandy af høj kvalitet.

Weingut Johanninger er øko-certificeret, og alle vine er desuden produceret veganske. De bruger ikke kemikalier; kun organisk kompost for at forbedre jorden.

JOHANNINGER Riesling Stein 2020

Lys strå farve. Klarhed, der smager af abrikos, Amalfi-citron, limeskal, mango og også lidt af jordens salt. En saftig Riesling, der går dybt ind i frugtkødet. Denne Riesling er let som en fjer. Frugten er energisk og saftig. Syren er moden og frisk og mineraliteten perfekt. Dejligt lang finish – et glas er aldrig nok!

I harmoni med naturen

Weingut Johanninger er øko-certificeret, og alle vine er desuden produceret veganske. De bruger ikke kemikalier; kun organisk kompost for at forbedre jorden. Passende foranstaltninger i vinmarkerne er med til at holde druerne sunde. De fuldt modne druer behandles med særlig omhu under og efter høst. I de konsekvent kølige hvælvede kældre, vinificeres vinene med den største omhu, næsten udelukkende tørre, og tappes først efter en lang modningsperiode.

Nydelse er Johanningers største motivation – de lever vin!

johanninger-j-4
boden-johanninger

Besøg Weingut Johanninger

Shipping

We offer flat-rate shipping costs so you can order as much wine as you want without having to pay extra!

Shipping within Denmark is DKK 100 and normally arrives within 1-4 business days.

Shipping to Sweden is SEK 200 and normally takes 4-7 business days.

You can also choose to pick up your order from our warehouse in Fredensborg, DK.

Read more about our shipping process here.

Fragt

Vi tilbyder faste forsendelsesomkostninger, så du kan bestille så meget vin som du vil uden at skulle betale ekstra!

Forsendelse inden for Danmark er DKK 100, og ankommer normalt inden for 1-4 arbejdsdage.

Forsendelse til Sverige er SEK 200, og tager normalt 4-7 arbejdsdage.

Du kan også vælge at hente din ordre fra vores lager i Fredensborg, DK.

Læs mere om fragt her.

Pga. COVID-19 situationen i Danmark, kan Château Wines Direct sandsynligvis ikke længere love samme leveringstider som før. Men derfor kan du stadig trygt bestille alle dine yndlingsvine!

Château Wines Direct følger situationen tæt, og vi gør alt, hvad vi kan for at få jeres forsendelser frem hurtigst muligt. Vi bruger håndsprit og handsker på vores lager når vi gør jeres pakker klar.

Det vil stadig være muligt at bestille med afhentning fra vores lager, men kun efter aftale – så husk at skrive til os for at aftale tid: vin@chateauwinesdirect.dk.

Vi håber på forståelse i disse ekstraordinære tider. Pas på jer – og hinanden.
Skål!

Du ser så ung ud!

er du over 16?

Dette websted indeholder oplysninger om alkoholholdige drikkevarer. For at købe og besøge dette websted skal du være 16 år eller ældre.

Tilmeld dig vores VIP klub

Få vores VIP klub nyhedsbrev

Ingen spam – kun eksklusive events, inspiration og engang i mellem et godt tilbud.