Château de La Cômbe
Der er lavet vin i Côte de Provence regionen siden romertiden. Vi er en familieejet boutique vingård, som producerer et lille antal premium økologiske vine. Vores hånd-høstede druer, afspejler den klassiske terroir og klima i netop denne smukke region.






Terroir
Château de La Cômbe er beliggende på den gamle romervej, Via Aurelia, som forbinder byerne Frejus og Vidauban. Vingården har produceret vine i århundreder, og i 2009 blev stedet restaureret og vinstokkene blev genplantet. Siden 2013 er der blevet høstet fra disse vinstokke og vinen har modtaget flere prestigefyldte priser, som kun få privilegerede har nydt.
Château de La Cômbe ligger på østsiden af landsbyen Le Muy, som er beliggende mellem bjergmassiverne La Colle du Rouet og de røde klipper fra Rocher de Roquebrune. Vi nyder et enestående mikroklima, hvor Mistral vinden og varmen fra Middelhavet giver det ideelle klima til at dyrke vin. Vores vinstokke er plantet på 6 hektar, specielt udvalgt jord, mens 254 hektar er skov og olivenlunde.
Den naturlige terroir, kombineret med vores traditionelle certificerede økologiske måde at dyrke landbrug på, giver os de perfekte druer til vores vin. Vi håndhøster og bruger ikke ukrudtsmidler, insekticider eller andre syntetiske kemikalier.

Over the years, Château de La Cômbe wines have won several medals and honoring awards.
Kvalitets-vinfremstilling
På Château de La Cômbe bliver vores økologiske druer håndplukket, som forårsager en naturlig gæring. Derefter bruger vi vores state-of-the-art vinfremstillings hule, som er udstyret med temperaturs-kontrollerede rustfri ståltanke samt det nyeste afstilknings og presse udstyr. Til sidst modnes vinen i vores historiske hvælvede kælder i 228 liters franske Allier tønder.
Denne proces betyder at vi kun laver små mængder af høj kvalitetsvin, som vi er meget stolte af. Hvert år producerer vores vine små forskelligheder alt afhængig af det enestående vejr i området.
